GESPREKKEN MET DE STANDBEELDEN VAN DE BRUSSELSE BOTANISCHE TUIN

Por admin, 16 Agosto, 2022
GESPREKKEN MET DE STANDBEELDEN VAN DE BRUSSELSE BOTANISCHE TUIN

Elke dag loop ik door de botanische tuin om naar mijn werk te gaan. Het kost me ongeveer 10 minuten om er doorheen te lopen. En zo elke dag van maandag tot vrijdag van januari tot december. Een heel jaar waarin mij veel is overkomen, goede en slechte dingen.

Ik heb door dit park gewandeld, in gedachten verzonken, bij goed en bij slecht weer, met de standbeelden als getuigen van mijn reizen.

Daarom heb ik besloten mijn gesprekken met deze vreemde, zwijgzame maar zeer expressieve wezens op woorden te zetten. Ik zal hen mijn problemen en gedachten vertellen en wachten tot zij mij antwoorden.

Het maakt niet uit of ik het zelf ben die hun de woorden in de mond leg, want het is mogelijk dat onze diepste en meest geheime gedachten niet echt de onze zijn, maar afkomstig uit het collectieve onbewuste van de mensheid.

Daarom stel ik de lezers voor mij te vergezellen op mijn wandelingen en gesprekken, want deze vreemde metalen wezens hebben ons veel te vertellen, want zij hebben veel gezien in hun meer dan honderdjarig leven.

multimedia
Video file

Comentarios