De schildpad in het Leopoldpark in Brussel

Por admin, 23 Agosto, 2022
De schildpad in het Leopoldpark in Brussel

15 augustus 2032.
De duistere zaak van de verdwijningen van Parc Leopold is eindelijk opgehelderd. Het begon allemaal in maart 2032. De wereld is drastisch veranderd sinds de pandemie van 2020, de oorlog in Oekraïne en het einde van de Derde Wereldoorlog in 2030. Na de ondertekening van de Taiwan-akkoorden in 2031 heerst er Euraziatische vrede en wordt er alleen nog in Afrika en Zuid-Amerika gevochten. De zaken van oorlog.
Maar terug naar het vreemde geval van de reuzenschildpad in Parc Leopold, het begon allemaal door een verdwenen nucleaire hoop. We herinneren ons allemaal de grote energiecrisis van 2025 en de hausse in minikernenergiecentrales. Elke stad in Europa wedijverde om er een te hebben, omdat hij alle energie van een hele stad leverde. Er is iets gebeurd met de krachtcentrale in Brussel. Een inzinking die een hele week duurde.
Ik denk dat het de schildpad was, maar ik kan het niet bewijzen. Het moest heel dicht bij de radioactieve bron komen om op deze manier te muteren.
Een paar weken later begonnen de zwanen en eenden uit de vijver te verdwijnen. Er waren steeds minder vogels. De pers beschuldigde de park zwervers ervan ze op te eten, maar er was ook geen bewijs. Toen begonnen de vagebonden te verdwijnen. Een van hen sloeg alarm. Hij beschreef een soort monster dat uit het meer kwam. En er waren voetafdrukken en een omgevallen boom, neergehaald door iets zwaars.
Daarna werd er niets meer vernomen op het terrein van het Europees Parlement. Maar in het kanaal van Charleroi. Het lijkt erop dat de schildpad een weg door de riolen vond en in het kanaal uitkwam. In Vilvoorde werden aanvallen gemeld op kleine boten en een kippenboerderij. Toen kreeg de pers belangstelling en verschenen de beroemde foto's in de pers met schokkende koppen.
Reuzenschildpad valt boerderij in Vlaanderen aan
Watermonster vernielt boot in kanaal Charleroi
Het leger kwam tussenbeide en ontdekte met infrarood camera's de eerste schildpad. Het werd vernietigd door een water drone. Het geval van de tweede schildpad was veel gewelddadiger. Het kwam 's nachts binnen bij een concert in de buurt van Leuven. De chaos was enorm, verschillende mensen werden gedood toen ze vluchtten, verpletterd door de menigte. De arme schildpad at maar drie mensen op tot hij werd vernietigd door een antitankraket.
Maar we zijn niet veilig, er worden steeds meer gevallen gemeld van aanvallen van dieren op mensen. Aziatische wespen in Luxemburg, wilde orka's die plezierboten vernielen en baders opeten. Maar Australië heeft het nog erger, zij leden onder het ergste van de Aziatisch-Amerikaanse oorlog en nu is het hele barrièrerif gekoloniseerd door giftige kwallen. Zwemmen is een doodvonnis.
Vandaag liep ik rond de vijver in Leopold Park. Er zijn geen vogels, geen zwervers.
In het water zag ik iets groots bewegen. Ik weet dat de schildpadden daar zijn. Opgroeiend om ons weer aan te vallen bij het water. We leven in de tijd van de apocalyps. De mens is in opstand gekomen tegen de natuur en nu wil de natuur de mens vernietigen.

Comentarios